DET KONSTNÄRSDRIVNA RUMMET FÖR GRÄNSÖVERSKRIDANDE KULTUR OCH KONSTNÄRLIGA EXPERIMENT.

Vi ser skogen som ett öppet och ohierarkiskt rum för frågor om konstens gränser och betydelse för individen, lokalsamhället och konsten själv.

måndag 9 augusti 2010

Lite information från oss här i Mellby !!!

Hej!
Tack för din anmälan till Konsthall Mellbyskogen! Vi ser fram emot den 11 september och din medverkan.
Vi har som sista anmälningsdag den 1 augusti och har hittills fått in ca 20 anmälningar vilket vi tycker känns mycket roligt. Ännu kan det vara några till på gång. Det är första året som vi öppnar skogen som konsthall. Vi prövar och ser hur det går. Om vi får mersmak tänker vi oss en fortsättning. Detta första år har vi inte sökt några ekonomiska medel för konsthallen men blir det en fortsättning kommer vi att söka.
Nu är det snart augusti och vi vill börja kommunicera med er om praktiska ting.
Ni som vill ha en speciell plats för ert verk behöver komma till skogen och välja denna. Ni är välkomna att ta kontakt med Anette Sjölander(070 689 32 05), Lisa Malmström(073 076 25 66) eller Johan Malmström(070 494 46 88) så kan vi visa vägen och markera ut platsen. Om ni har svårt att ta er hit så kan vi hjälpa er att välja en plats som passar.
Vi kommer att göra en karta där ert verk har möjlighet att synas så att besökarna lättare kan hitta fram. Vill du vara med på denna karta så behöver vi veta detta.
Vi funderar på att dra ihop till en gemensam träff i slutet av augusti med "pressrelease". Mer om detta kommer snart.
Tanken är alltså att öppningen sker den 11 september klockan 12.00. Under dagen kan alltmöjligt ske….. Vad hänger på era/våra idéer. Är ditt verk så att du vill vara med i ett programblad med en tid för framförande så säg till så tar vi med det.
Vi har ett teatersällskap ”Utryckslabbet” http://www.uttryckslabbet.com/
som har föreställning i bygdegården klockan 18.00.
Det är möjligt att bygga/hänga dagen innan eller om det räcker på förmiddagen den 11:e.
Vi tänker oss att utställningen pågår under hela september om det fungerar. Kanske är det ni gör något mer tillfälligt och tas bort dagen efter. Möjlighet finns att även låta verken vara kvar längre men det kan vi prata mer om senare.
Ni får göra det mesta i skogen förutom att förstöra träden genom att spika eller såga i dem. Du ansvarar själv för att ta bort ditt verk efter överenskommelse med oss.
Övernattning får du själv ordna. Det finns vandrarhem i Lidköping, Bed and breakfast finns i Mellby. Tält kan sättas upp i Malmströms och Sjölanders trädgård. Ta kontakt med oss om du har frågor om ditt boende.
För att vi ska veta att du fått detta mail vill vi att du skickar ett svar så fort du kan.
Vi hoppas att ni har en skön sommar och att vi snart hörs!
Hälsningar! Anette, Lisa och Johan

Inga kommentarer: